Opinie

19.08.10, 18:37:26 – Paulina i Artur, Poznań
Witam, spędziliśmy tam tylko trzy dni i żałujemy, ze tak krótko. Doskonała obsługa. Właściciele przesympatyczni. Uratowali nasze wakacje oferując nam pokój, jak na miejscu okazało się, że zamówionego nie mamy. Mieliśmy okazję spać w pokoju w pansjonacie. Bardzo czysty, wygodnie wyposażony i gustownie urządzony. Basen i ośrodkowe rozrywki nie pozwalają się nudzić, a fakt, że obok są dwa sklepy i zejście nad morze powoduję, że z czystym sumieniem można ten ośrodek nazwać najlepszym, najsympatyczniejszym i najpiękniejszym w całym Rewalu. Już planujemy powrót w przyszłym roku. Polecamy wszystkim.

09.08.10, 13:22:51 – Magda Piotrowska z rodziną
Chciałabym sie podzielić opinią o tym ośrodku. Otóż bylismy tam ok. 10 dni. Ośrodek prześliczny, pokoje czyste, kuchnia z wyposażeniem, całość bardzo zadbana. Basen na osrodku – coś wspaniałego, czysciutki, codziennie „sprzątany”. Właściciele przemili. Lokalizacja świetna – ok. 1 min. do zejścia na plażę. Na ośrodku dodatkowo plac zabaw oraz 2 sklepiki – codziennie świeże pieczywo. Pozdrawiam i z czystym sumieniem polecam. Na pewno jeszcze się tam wybierzemy

08.08.10, 09:00:50 – Bożena, Agnieszka, Ania Brodzickie i Renata Sarga z Krakowa
W ośrodku wypoczynkowym AMBER spędziłyśmy wakacje już po raz czwarty. Spotkałyśmy się tam jak zawsze z bardzo miłym i serdecznym przyjęciem przez właścicieli. Panuje tam iście rodzinna atmosfera :) Ośrodek pięknie usytuowany z super basenem i placem zabaw dla dzieci.Warunki socjalne bardzo dobre. Nie zamienimy tego ośrodka na żaden inny!!! Dziękujemy na mile spędzone wakacje :)

01.08.10, 23:17:17 – Krystyna Szewczyk z Warszawy
Ośrodek wypoczynkowy „AMBER” to oaza ciszy i spokoju.Byłam tu z moim synem już trzeci raz,jest tu naprawdę pięknie,czysto i panuje miła atmosfera. Całą atrakcją tego obiektu jest piękny basen,do morza też jest niedaleko,w poblizu sklep czego więcej oczekiwać – jedynie tylko pięknej pogody. Właściciele i ich synowie to przemili ludzie,dbający o swoich wczasowiczów. Pozdrawiam bardzo serdecznie całą rodzinę p.RUTA Do zobaczenia za rok Krystyna Szewczyk z synem Michałem z Warszawy

29.07.10, 18:42:41 – Przemek,Asia i Michał Czajkowscy z Poznania
Polecamy wszystkim Ośrodek AMBER.Piękne i czyściutkie pokoje z łazienkami.EXTRA czysty basen,z którego nie chce się wychodzić.Więcej czasu spędzaliśmy nad basenem niż na plaży.Obok ośrodka dwa super zaopatrzone sklepiki.Urocze miejsce!!!SUPER MILI WŁAŚCICIELE I SYNOWIE!!! Już tęsknimy,za WAMI!!!Nie zamienimy już,tego ośrodka na inny!!!Do zobaczenia za rok!!!Pozdrawiamy!!!

29.07.10, 13:09:12 – Karkoschka Gregor i Magdalena z dziecmi
Bardzo polecamy ten Osrodek jest bardzo czysty i do tego piekny BASEN. Spedzilismy SUPER Wczasy i polecamy kazdemu kto chce wyjechyc nad morze to miejsce.Do morza 300 m a sklep na miejscu,Naprawde bylo super dzieki za wypoczynek pa do 2011. aha Basen naprawde super dziennie czyszczony -tak powinno byc. papa

25.07.10, 18:53:52 – Tomasz Bartkowiak z rodziną
Polecamy wszystkim pobyt w Ośrodku Amber. Spędziliśmy tam udany urlop. Właściciele ośrodka dbają o zadowolenie każdego wczasowicza: miłe czyściutkie pokoje, wspaniały basen,leżaczki, plac zabaw, wypożyczalnia rowerów, wszystko czego pragną goście. Ale przede wszystkim urocze położenie, blisko morza, ale daleko od zgiełku. Dziękujemy za Super wypoczynek całej naszej rodzinki. Planujemy nasze kolejne wakacje właśnie w tym Ośrodku.

25.07.10, 15:17:58 – M.M.Greda – 2010.07.25 Pruszków k/Warszawy
Trafiliśmy w to miejsce zupelnie przypadkowo 12 lat temu i co roku tutaj przyjeżdzamy. Mieliśmy więc okazję obserwować jak ośrodek zgodnie z wizją wlaścicieli ulega zmianie w celu zapewnienia jak najlepszego wypoczynku dla osób tu przebywajacych. Dzięki wielkiemu zaangażowaniu właścicieli, podejmowaniu kolejnych inwestycji (basen i jego otoczenie, inwestowanie w wyposażenie domków i pokoi)ośrodek stał się jednym z najlepszych (dla nas najlepszym) miejscem do wypoczynku w Rewalu i jego okolicach. Położenie – niedaleko centrum Rewala stanowi że świetnie mogą tutaj wypocząć osoby, które poszukują ciszy i spokoju a do atrakcji miejskiego zycia jest kilka minut spaceru promenadą klifem nad brzegiem moża.Ośrodek jest podzielony na dwie części po obu stronach alei prowadzacej do moża (ok.150m).Na jednej części znajduje się pensjonat z pokojami i pięknym nowoczesnym basenem, na drugiej znajdują się 2-pokojowe domki z aneksem kuchennym i pełnym węzłem sanitarnym.Usytuowanie domków powoduje, że odpoczywając na tarasie domku czujemy się zupełnie swobodnie.Przy ośrodku znajdują się również dwa doskonale zaopatrzone sklepiki. Jest to miejsce idealne na letni wypoczynek. Ten wywód musiał być taki długi aby tylko w częsci wyjaśnić czytającym jak również naszym znajomym powód spędzania urlopu 12 raz w tym samym miejscu – my jesteśmy od tego miejsca „uzależnieni” Pozdrawiamy PRZESYMPATYCZNYCH włascicieli i ich synów Szymona i Dominika – dziękujemy za ten rok i do zobaczenia w następnym.

23.07.10, 22:14:32 – Czterech z Poznania+pies YOGI :)
Pewnie będę się powtarzał,ale to wszystko co napisali moi poprzednicy to prawda.Domki bardzo czyste,duży taras z ładnymi surfiniami (pozdrowionka dla pani zajmującej się kwiatkami :) ). Basen pewnie wszystkim przypadnie do gustu,jest czysty i otwarty od rana do wieczora,a wokół niego mnóstwo stolików,krzesełek i leżaków.Właściciele bardzo sympatyczni i dbający o klienta. Szczególne znaczenie ma tutaj,moim zdaniem,rodzinne prowadzenie interesu.Sklepik i obsługa bardzo miła,asortyment idealnie dopasowany do potrzeb.Dzięki takim miejscom powraca mi wiara w „moc” POLSKIEGO MORZA!!!!! Pozdrawiam Właścicieli :) Polecam wszystkim!!!

20.07.10, 21:18:40 – Rodzina Guratowskich z Głogowa
Witam.Wspaniały Ośrodek,zieleń,kwiaty i świetny basen(o zmroku włączane jest podświetlenie wtedy pływanie to sama przyjemność,a efekty EXTRA!!!) To wszystko zrobiło na nas ogromne wrażenie.Właściciele bardzo mili.Byliśmy w tym ośrodku pierwszy raz i jak mielibyśmy wybierać gdzie spędzić kolejny urlop,to wybór jest oczywisty Ośrodek „AMBER” Nikt z mojej rodziny tam się nie nudził,każdy znalazł coś dla siebie.Polecam wszystkim ten ośrodek.

20.07.10, 12:51:23 – Urszula ze Świdnicy
Bardzo polecam wszystkim ten ośrodek – z rodzinką zwiedziliśmy prawie całe zachodnie wybrzeże bywaliśmy w różnych ośrodkach ale AMBER nas zachwycił – domki bardzo wygodne przestronne z dużym tarasem co jest dużym plusem ,wyposażone we wszystko co potrzebne na wakacjach – super czyściutki basen czynny do późnych godzin wieczornych , przepiękne kwiaty na całym ośrodku no i oczywiście przemili właściciele ,których serdecznie pozdrawiamy .Do morza dosłownie parę kroków no i sklepiki ze wszystkim na miejscu.Tylko wypoczywać . Tylko jedna prośba do właścicieli proszę o zdjęcia jak będzie skończona ul.Różana – bo efekt końcowy zapowiada się rewelacyjnie.

18.07.10, 01:32:00 – Anna Woźniak —–Katowice 2010.07.17
Witam serdecznie .Właśnie wróciliśmy do domciu z wakacji w ośrodku „Amber”-wypoczeliśmy bardzo-cisza,zero komarów, udana pogoda, wspaniali gospodarze.Warunki dla rodzinki z dziećmi- w sam raz, plac zabaw tuż pod okiem rodzica,blisko czysta plaża, i przede wszystkim komfortowy, czysty basen na ośrodku.Obok wspamiale zaopatrzony sklepik spozywczy gdzie mozna kupić przepyszne ciasto,świerze bułeczki i wszystko inne.Polecamy serdecznie!!! ANIA z rodzinką

17.07.10, 14:21:53 – Monika Mateja
O.W. „Amber” zapewnił nam miłe i serdeczne przyjęcie, po prostu rodzinna atmosfera. Mieszkanie w tym ośrodku zapewnia spokój jaki należy się każdemu, szczególnie w okresie wakacji. Natomiast sami właściciele starają umilić się nam pobyt jak tylko potrafią. Ośrodek jest położony w pięknej okolicy, a co najważniejsze blisko morza :) :) Jak widać na zdjęciach jest tam także basen i można tam spędzić miło czas …

14.07.2010, 22:47:09 – Jolanta Cembala
Moi poprzednicy wszystko już dokładnie opisali, podpisuję się pod tym – bo to prawda. Dodam tylko, że cena jest przyzwoita, biorąc pod uwagę ofertę ośrodka. Pozdrawiam właścicieli.

07.07.10, 17:21:45 – Urszula Andruch
W Ośrodku Wypoczynkowym Amber byłam z mężem i wnuczkami od 28 czerwca do 4 lipca 2010. Pogoda dopisała super.Cały tydzień upalnie.Mieszkaliśmy w domku wyposażonym we wszystko co potrzebne do funkcjonowania na wczasach.Położenie tuż nad morzem, dziewczynki miały mnóstwo atrakcji, ponieważ i morze i bardzo czysty basenik, w którym w większości przebywały,ośrodek bezpieczny, monitorowany, cisza, spokój, zdrowe powietrze, przesympatyczni właściciele.Z prawdziwym przekonaniem polecam wszystkim, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Było wspaniale.W przyszłym roku ponownie wybierzemy się do tego ośrodka.Pozdrawiam właścicieli.

04.07.10, 23:14:21 – Elżbieta Straszyńska Łódź

Każdy kto wszedł na stronę OW „AMBER” w Rewalu i widział zdjęcia niech wie, że w rzeczywistości jest tam piękniej! Atmosfera tego miejsca jest niepowtarzalna. Nie poznałam nikogo komu by się tu nie podobało. Mnóstwo pięknych kwiatów, soczysta zieleń trawników, po których nawet raczkują maluchy.Pensjonat elegancki, przytulny, dobrze wyposażony, domki mają wszystko co potrzebne wczasowiczowi.Wygodne łóżka! Basen i brodzik dla dzieci to poezja! Leżaki wokół basenu. Grill i rowery, plac zabaw dla dzieci. Sklepiki przy Ośrodku, w których kupisz wszystko. Cieplutkie bułeczki 2x dziennie. Jeśli kochasz przyrodę zobaczysz jak pięknie śpiewają ptaki. Do plaży bliziutko. Właściciele tego uroczego miejsca są bardzo mili i serdeczni. Dziękujemy i Pozdrawiamy.

30.05.10, 22:44:32 – EWA DROZDOWSKA – PILCHOWICE K/GLIWIC
JEŚLI CHCESZ SPĘDZIĆ MIŁO I PRZYJEMNIE WOLNY CZAS TO TRAFNY WYBÓR!!!JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI Z POBYTÓW ZARÓWNO W PENSJONACIE JAK I DOMKACH.BARDZO MIŁA ATMOSFERA,PROFESJONALNA OBSŁUGA!TYLKO CZAS TAM ZBYT SZYBKO UCIEKA!!!NO,ALE WSZYSTKO CO PRZYJEMNE SZYBKO SIĘ KOŃCZY!POZDRAWIAM WŁAŚCICIELI!!!

08.04.10, 12:23:40 – R. Lewandowski , Poznań
Piszę dopiero teraz , bo wcześniej nie zauważyłem tej rubryki. Byliśmy w tym ośrodku w zeszłym roku , moi rodzice w maju – w budynku murowanym , ja z rodzinką w sierpniu w domku drewnianym , oba pobyty to 100 % zadowolenia . Ośrodek czysty , zadbany , BARDZO MILI GOSPODARZE , fajny duży plac zabaw , czyściutki zadbany basen , do plaży 2 minuty spacerkiem , dobrze zaopatrzony sklep ( świeże pieczywo 2 x dziennie ) 20 metrów od bramy ośrodka , same plusy , S=Z=C=Z=E=R=Z=E P=O=L=E=C=A=M , pozdrawiam gospodarzy – R. Lewandowski – Poznań

28.10.09, 08:29:42 – ADRIANNA I KRZYSZTOF ( JUDA) KAPCEWICZ -JELENIA GÓRA
WITAM SERDECZNIE:)) Z przyjemnościa wystawiam opinie barrrdzzooo dooobra , ośrodek przepiekny , pokoje jak i cały obiekt czysciutki, wlasciciele przemili, moja coreczka byla przeszczesliwa moc codziennie korzystac z brodzika iinnych atrakcji , z przyjemoscia wracamy tam za rok:))) tylko poprosze pralke :) )))pozdrawiamy

05.10.09, 21:19:29 – Jarek i Dorota Sochańscy
Polecam ten ośrodek . Do morza 3 minuty spacerem, basen . Domki w pełni wyposażone. Plac zabaw dla dzieci , z czego nasze dzieci byly bardzo zadowolone . Właściciele bardzo mili . Z chęcią wrócili byśmy tam za rok. POLECAMY ! : )

03.10.09, 19:39:26 – KRYSTYNA SZEWCZYK WARSZAWA
W OŚRODKU „AMBER” BYŁAM JUZ DRUGI RAZ.IDEALNY WYPOCZYNEK,BLISKO DO MORZA,SKLEPU,CAŁA ATRAKCJA TO WSPANIAŁY BASEN Z KTÓREGO ZADOWOLONY BYŁ MÓJ SYN,POKOJE SA BARDZO ŁADNIE I GUSTOWNIE URZĄDZONE,JEST BARDZO CZYSTO.WSPANIALI I MILI WŁAŚCICIELE OŚRODKA ,POLECAM TO MIEJSCE DO WYPOCZYNKU.POZDRAWIAM BARDZO SERDECZNIE KRYSTYNA SZEWCZYK Z SYNEM MICHAŁEM – WARSZAWA E

03.09.09, 13:41:31 – Aneta Grzegorz Grzywacz Kraków
rewelacyny osrodek ,wspaniałe domki ,basen do morza 2 minuty BARDZO mili właściciele idealne miejsce na rodzinny wypoczynek sklep po drugiej stronie ogrodzenia POLECAMY WSZYSTKIM POZDROWIENIA DLA WŁAŚCICIELI !!!

02.09.09, 20:24:09 – Bożena Sławomir Szymon Żebrowscy (Bydgoszcz)
Bardzo ładny ośrodek, cisza, spokój, blisko do morza, domki czyste i dobrze wyposażone, extra basen, bardzo mili właściciele, żadnych minusów. Rodzinka bardzo zadowolona. Pozdrowienia dla właścicieli. GORĄCO POLECAM !!!

01.09.09, 09:09:44 – Ulberscy (Gliwice)
Bardzo przyjemna atmosfera, czysto i przyjemnie! Wszystko pod „reka”! Basen, plac zabaw, grill,ognisko! Morze za rogiem (okolo 2 min spacerkiem)-plaza czysta!!!! Sredecznie polecam!

30.08.09, 23:01:45 – Mariusz i Renata Jaskulscy (Nowy Sącz)
Serdecznie polecamy wszystkim ten ośrodek! Domki są czyste i zadbane, z kompletnym wyposażeniem, nie brakowało nam niczego. Bardzo blisko do morza (ok. 1 min.), sklep po drugiej stronie ulicy. Cicha, spokojna okolica, dla tych, którzy są spragnieni rozrywki – do centrum tylko 10 minut spacerkiem – lokalizacja rewelacyjna! Nic dodać, nic ująć! Polecamy!!! Pozdrowienia dla Właścicieli

29.08.09, 09:37:22 – Ela i Magda z Lubina
Przepiękny ośrodek. Cisza i spokój. Bliziutko do morza. Przemili właciciele mocno zaangażowani w prowadzenie ośrodka. Basen marzenie dla pływajacych. Pokoje czyste i schludne. Aneks kuchnny wystarczajacy. Polecamy wszystkim pobyt w tym ośrodku. Planujemy w przyszłym roku również spedzić tam urlop. Podziekowania i pozdrowienia dla właścicieli. P O L E C A M Y.

26.08.09, 10:33:42 – Zadowolony wczasowicz
Serdecznie polecamy ośrodek Amber. Bardzo mili i kompetentni właściciele, miłe pokoje, dobrze wyposażone kuchnie, spokojna i cicha okolica, bliziutko do morza, super basen:) Polecamy.

21.08.09, 16:51:32 – Gryftour.pl
Czekamy na Państwa opinie, które pomogą stale podnosić jakość naszych usług.

27.04.11, 20:31:54 – Sylwia Stawiana
Dzień dobry. Zwracam się z zapytaniem czy posiadają Państwo wolny pokój 2-osobowy z łazienką (może być także z balkonem) w terminie od 16.07 do 25.07.2011 lub przybliżonym. Czy jest parking a jeśli tak to czy jest płatny? Pozdrawiam

24.05.11, 17:51:51 – Michał i Ola, Łódź
Ośrodek wypoczynkowy AMBER to idealne miejsce do wypoczynku. Pensjonat jest piękny i zadbany, pokoje czyste i schludne z łazienkami, TV oraz bardzo wygodnymi łóżkami. Ponadto OW AMBER oferuje również możliwość zorganizowania ognisk, grilla, wypożyczenia rowerów. Zimny basen to kolejny atut zważywszy na temperatury naszego polskiego morza. Co więcej – do sklepu z pełnym zaopatrzeniem zaledwie kilka minut drogi, do morza jeszcze bliżej, a wszystko to PRZEPIĘKNEJ okolicy. POLECAM GORĄCO – WARTO!

27.05.11, 14:39:09 – Damian Oksiak, Żary
Byliśmy w 2010 roku po raz pierwszy ale na pewno nie ostatni. Świetny ośrodek, rewelacyjna lokalizacja, przesympatyczni właściciele, super atmosfera.
Spędziliśmy tam naprawdę wspaniały urlop. Należy wspomnieć, że synek był zachwycony basenem.
Planujemy wrócić jak tylko podrośnie nasza druga pociecha.
POZDRAWIAMY.

04.06.11, 19:22:19 – Anna Wieczorek
Serdecznie polecam ośrodek AMBER,śliczny,zadbany,super atmosfera,czyściutko,schludnie,blisko sklepy i fantastyczna dróżka na plażę,oczywiście ogromny + to basen:)Spędziliśmy tam tylko 5dni,ale było naprawdę super,polecam!

02.07.11, 12:40:04 – Jędrek,Szczecin
Właśnie z stamtąd wróciliśmy i bardzo nam się podobało.Blisko do morza basenik extra sklepik na miejscu.Z czystym sumieniem mogę polecić ten ośrodek.

20.07.11, 17:59:36 – Maja Kobylarczyk
Witam,bardzo gorąco polecam ośrodek AMBER,idealne miejsce dla rodzin z dziećmi.Ośrodek prześliczny,duży plac zabaw oraz rewelacyjny czyściutki basen.Właściciele przesympatyczni,bardzo blisko do morza,jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym ośrodku.Kolejne wczasy nad morzem na pewno spędzimy w ośrodku AMBER,jeszcze raz serdecznie polecam!!! i pozdrawiam

03.08.11, 21:26:18 – Agnieszka Paweł Kielce
Bardzo Bardzo polecam !!!miło i sympatycznie a cała reszta jest juz opisana pozdrowienia :) ))

08.08.11, 11:27:03 – adrianna juda
bardzo dziekujemy za kolejne wakacje spedzone w osrodku AMBER , az lezka sie kreci , ze juz koniec 2 tyg . minely jak z bicza strzelil :( ( pozdrawiamy i polecamy wszystkim naprawde warto :) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

14.08.11, 13:39:58 – Irek z rodzinką
Byliśmy na początku lata przez cały tydzień potwierdzają się opinie poprzednich osób, które tam odpoczywały. Miejce bardzo ciche i spokojne. Podgrzewany basen naprawdę się sprawdza można się kąpać w każdą pogodę, bo woda ma przynajmniej 27 stopni. Sklepy blsko, a do plaży 2 minuty. Jak dla mnie i mojej rodziny wspaniałe miejsce na wypoczynek na pewno się tam ponownie wybierzemy.

15.08.11, 20:10:23 – Chrystian i Agata z Dortmundu
WItam . Pozdrawiam wszystkich wczasowiczow ktorzy byli joz w Amber w Rewalu przepiekny osrodek bardzo mili wlasciciele bylem tam joz 5 raz i naprawde tylkomoge goroco polecic basen do dyspozycji czysty domki bardzo czyste lazienka a wiec tylko jechac wierzcie mi nie bedziecie zalowac .. Pozdr

01.07.12, 14:07:07 – Asia Domink i Syn
Asia, Dominik i Syn. Spędziliśmy tu 8 dni i szkoda ze tylko 8.Ośrodek idealny dla małżeństw z dziećmi.Obsługa sympatyczna, pokoje czyste, ciche i ustronne miejsce, basen no i najważniejsze bardzo blisko morze. Jak dla nas to 6+:) :) :) :) Polecamy

5 odpowiedzi na „Opinie

  1. Halina i Piotr z Lubomi pisze:

    W ośrodku AMBER spędziliśmy bardzo udany urlop!!!! Właściciele bardzo życzliwi i chętni do pomocy.Piękny, czyściutki basen!!!!. Ośrodek możemy z czystym sumieniem polecić wszystkim chcącym spędzić urlop w Rewalu!!! Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy!!!

  2. Paula, Darek, Jola i Wiesia z Pruszkowa pisze:

    Witam! Pozdrawiamy gorąco właścicieli Ośrodka Amber w Rewalu oraz Panią pielęgnującą kwiaty:) Spędziliśmy wspaniałe chwile w domku nr 2. Ośrodek przepiękny, czysty i godny 100% polecenia. Pełne wyposażenie i komfortowy odpoczynek, baaaardzo blisko morza wśród kwiatów!
    Pozdrawiamy

  3. Dorota z Chełmska Śląskiego pisze:

    Byliśmy w zeszłym roku prawie 2 tygodnie. Zresztą już drugi raz. Właściciele przesympatyczni, w razie jakiegoś problemu zawsze na miejscu i służą pomocą. Domki bardzo dobrze wyposażone, dziecko było zachwycone placem zabaw. Do morza bliziutko. Nic dodać nic ująć. Oby więcej takich ośrodków a urlop nigdy nie będzie nieudany.
    Pozdrawiam i mam nadzieję jeszcze kiedyś do zobaczenia.

  4. Lidia Pedrycz z Kielc pisze:

    POLECAM w 100 % spędziłam tam 2 super fajne tygodnie urlopu. Niesamowitą atrakcją jest czyściutki basen, cały kompleks starannie wypielęgnowany przez właścicieli ( niezwykle sympatyczne małżeństwo ) AMBER to raj dla każdego ! Do plaży spacerkiem 3 minuty, do centrum z atrakcjami też blisko – idealne miejsce na letni wypoczynek a jak już pogoda dopisze to RELAKS NA MAKSA zapewniony! W razie niepogody ścieżki rowerowe, spacerowe, doskonała baza wypadowa do zwiedzania !

  5. christian pisze:

    witam wszystkich odpoczywajocych w Rewalu
    Amber to naprawde super osrodek do wypoczynku bylismy teraz 7 raz
    dzisiaj przyjechalismy tz 29.06.2013 jak zwykle moge tyjko polecic
    wlasciciele i ich synowie cala rodzina naprawde czuje sie czlowiek jak
    w domu swobodnie i swojsko tak ze polecam serdecznie
    pozdrowienia z Dortmundu !!!!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>